Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Athenian Rhapsody desencadena el caos a totes les plataformes

Avui marca el llançament d’Athenian Rhapsody, la darrera publicació de Top Hat Studios. Disponible a PC, consoles i dispositius mòbils, aquest excèntric RPG d’acció promet als jugadors un viatge de diversió a través d’un món d’absurditat i humor. També hi ha disponible una demostració gratuïta a PlayStation, Nintendo Switch i Steam.

Anunciat com una fusió d’elements de tria la teva aventura, recollida de criatures i ARPG, Athenian Rhapsody convida els jugadors a endinsar-se en el seu univers estrafolari. Inspirat en clàssics com Earthbound, aquest títol presumeix d’un sistema en línia interplaformes, assegurant que els jugadors puguin connectar independentment del seu dispositiu de joc.

Creat per Nico Papalia, Athenian Rhapsody destaca per la narrativa vibrant i una gran quantitat d’activitats, des de fer amistats amb personatges estrafolaris fins a abordar minijocs. Sigui aixecar pesos, aniquilar insectes o crear els mateixos adversaris, el joc promet una experiència única.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *