Realitat Virtual

Cyan Worlds anuncia la remasterització de Riven per a Meta Quest

Cyan Worlds, l’estudi darrere del icònic joc de puzles narratiu Myst, ha revelat novetats per als fans que esperen amb impaciència el retorn d’un altre títol clàssic. Avui, Cyan Worlds ha anunciat que Riven, la seqüela de Myst, rebrà una actualització moderna.

El Riven renovat es llançarà inicialment a les plataformes de realitat virtual (VR) Meta Quest 2 i Meta Quest 3. Aquest anunci segueix el llançament de Myst a la plataforma Meta Quest el 2020, que va introduir els jugadors en el món de Myst en realitat virtual.

Riven, llançat per primera vegada el 1997, és conegut pels seus puzles i la seva narrativa. El joc transporta els jugadors a un món en descomposició ple de misteri, oferint un sentit d’exploració. Cyan Worlds pretén mantenir l’essència de l’original mentre aprofita la tecnologia moderna per millorar l’experiència de joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *