Ordinador PlayStation Xbox

Dead by Daylight presenta el capítol Dungeons & Dragons

L’aventura es troba amb l’horror quan Dead by Daylight, el joc d’horror multijugador, se submergeix en els universos de Dungeons & Dragons amb el seu últim capítol. En una col·laboració única, els dos universos es barregen per oferir als jugadors una experiència amb nous personatges, mapes i elements de jugabilitat.

Amb el títol “Dead by Daylight: Dungeons & Dragons”, aquest nou capítol celebra cinquanta anys de la icònica franquícia Dungeons & Dragons introduint fantasia fosca al cor de Dead by Daylight. Amb un nou assassí, supervivent, mapa i mecàniques de jugabilitat inspirades en D&D, els jugadors poden esperar una barreja immersiva de por i fantasia.

Els jugadors tenen l’opció d’abraçar la foscor com el malvat Vecna o lluitar per sobreviure al costat del seu grup d’aventurers. Aquells impacients per emprendre aquesta perillosa aventura poden participar en una versió de proves pública de temps limitat a Steam, oferint una ullada al terror que els espera.

En la lluita contra Vecna, la sort juga un paper fonamental mentre els aventurers competeixen contra el destí. Escampats pel mapa hi ha set cofres, cadascun contenen tresors crucials per a la supervivència. No obstant això, obrir aquests cofres requereix més que pura determinació; els aventurers han de confiar en els daus.

Dead by Daylight: Dungeons & Dragons està previst per al llançament el 3 de juny, a través de totes les plataformes compatibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *