Ordinador

Cyber Manhunt 2: New World ja disponible en accés anticipat a Steam

Spiral Up Games ha anunciat el llançament del seu últim títol, Cyber Manhunt 2: New World, en accés anticipat a Steam. La seqüela, que continua la història independent en l’univers del seu predecessor, promet una aventura de puzles cibernètics. Amb un preu inicial de 9,99 euros, el joc ofereix un descompte especial del 10% durant la primera setmana de llançament.

En Cyber Manhunt 2: New World, els jugadors assumeixen el paper d’una intel·ligència artificial detectiu, immersos en la tasca de descodificar misteris digitals i destapar conspiracions. La narrativa del joc, inspirada en fets reals, promet mantenir els jugadors enganxats durant més de vuit hores de joc, enfrontant-los a complexos puzles i desafiaments d’enginyeria social.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *