Ordinador PlayStation Xbox

Banishers: Ghosts of New Eden estrena una demo

Banishers: Ghosts of New Eden ha estrenat una demo jugable a PlayStation 5, Xbox Series X|S i Steam. Aquesta versió de prova permet als jugadors submergir-se en el món de New Eden juntament amb els protagonistes Antea i Red.

La demo ofereix als jugadors l’oportunitat d’experimentar la primera missió del joc, endinsant-se en la història d’Antea i Red, caçadors de fantasmes enviats per erradicar la maledicció que afecta a New Eden. El més destacat és la compatibilitat de dades guardades, la qual permet transferir el progrés aconseguit a la demo al joc complet.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *