Nintendo Ordinador

PQube i Agate anuncien Celestia: Chain of Fate

PQube i Agate han revelat el seu últim projecte col·laboratiu, Celestia: Chain of Fate, que arribarà a Steam i Nintendo Switch en un futur. Meridiem Games també ha anunciat la versió física per a Nintendo Switch.

El joc compta amb una narrativa de fantasia romàntica a l’acadèmia de Celestia, endinsant-te en els misteris de la teva herència com a descendent d’Angelus i Daemon. Aquesta novel·la visual “otome” ofereix als jugadors l’oportunitat d’explorar un món de fantasia i descobrir el seu potencial màgic com a híbrid, mentre forgen amistats i cultiven l’afecte amb un repartiment divers de personatges.

Amb més de 20 hores de narració, els jugadors navegaran a través de tres rutes principals, cadascuna oferint una experiència romàntica amb els personatges principals Val, Luke i Ash. Les decisions que prenguis determinaran el desenllaç de la història, amb una gran quantitat de opcions i escenaris per explorar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.