Sector Xbox

Microsoft anuncia el tancament de diferents estudis

Microsoft ha fet canvis significatius a Bethesda i ZeniMax, resultant en el tancament de diversos estudis, incloent-hi Arkane Austin, Tango Gameworks i Alpha Dog Studios. Aquesta notícia, confirmada per IGN, s’emmarca dins el que Microsoft descriu com una “reorganització de recursos”.

En un correu electrònic enviat per Matt Booty, cap de Xbox Game Studios, ha explicat els motius darrere d’aquests canvis. Booty ha destacat la importància de centrar-se en franquícies consolidades de Bethesda.

El correu electrònic indica que Arkane Austin, coneguda pel seu treball en Redfall, tancarà, amb alguns membres de l’equip transitant cap a altres estudis dins de Bethesda. El desenvolupament de noves actualitzacions i expansions de Redfall s’aturarà, tot i que el joc i els seus servidors continuaran sent accessibles. De manera similar, Alpha Dog Studios també tancarà, així com el videojoc Mighty Doom.

Tango Gameworks, l’estudi darrere de la saga The Evil Within, també tancarà les portes. No obstant això, Hi-Fi Rush, un dels projectes de Tango, continuarà disponible pels jugadors.

En una nota més positiva, Roundhouse Games es fusionarà amb ZeniMax Online Studios per col·laborar en The Elder Scrolls Online, amb l’objectiu de millorar l’experiència de joc per a milions de jugadors.

A més dels tancaments d’estudis, s’eliminarà un petit nombre de rols en determinats equips de Bethesda. Microsoft assegura als empleats afectats que rebran tot el suport necessari.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *