Núvol Retro

Berzerk i Frenzy ara disponibles a Antstream Arcade

Antstream Arcade ha ampliat la seva col·lecció de jocs retro amb dos clàssics jocs d’arcade, Berzerk i Frenzy. El servei de streaming, conegut per la seva biblioteca de títols retro, ara ofereix aquests jocs icònics, originalment llançats a principis dels anys 80, als seus subscriptors.

Berzerk, un joc pioner del 1980, és famós per ser un dels primers jocs a incorporar síntesi de veu. Els jugadors naveguen per habitacions laberíntiques enfrontant-se a robots. La seva seqüela, Frenzy, llançada el 1982, continua el llegat amb mecàniques de joc similars i també va ser desenvolupada per Alan McNeil i Stern Electronics.

El CEO d’Antstream, Steve Cottam, ha expressat entusiasme per preservar la història dels videojocs portant aquests títols a una nova generació de jugadors. El servei, que compta amb més de 1300 jocs retro, és accessible des de diversos dispositius, incloent-hi PC, mòbils i Xbox, i ofereix funcions com ara cooperació local, tornejos setmanals i reptes.