PlayStation

PlayStation Plus desvetlla els jocs de maig

Sony ha anunciat la llista de jocs mensuals de PlayStation Plus que arribaran el 7 de maig. Amb un llistat de títols diversos, els jugadors poden esperar una àmplia gamma d’experiències per enriquir les seves biblioteques de jocs.

EA Sports FC 24 Standard Edition | PS4, PS5

Encapçalant la llista hi ha EA Sports FC 24, una visió nova del futbol que promet realisme sense precedents. Amb tecnologies com HyperMotionV i el motor Frostbite, juntament amb una àmplia gamma de jugadors, equips i lligues llicenciats, estableix l’escenari pel futur de l’esport.

Ghostrunner 2 | PS5

En aquesta aventura ciberpunk postapocalíptica, els jugadors s’immersen en una intensa acció en primera persona. Ghostrunner 2 desafia els jugadors a sobreviure en un món on un sol cop significa el final del joc, amb mecàniques de combat millorades i nivells no lineals que afegixen profunditat a l’experiència.

Tunic | PS4, PS5

Embarqueu-vos en una captivadora aventura repleta de trencaclosques a Tunic, on els jugadors exploren un món ple de secrets i reptes. Amb el seu disseny isomètric i mecàniques de combat modernes, aquest joc ofereix un viatge inoblidable tant per a jugadors de PS4 com de PS5.

Destiny 2: Lightfall | PS4, PS5

El viatge continua a Destiny 2: Lightfall mentre els guardians exploren la metròpoli de Neptune. Amb poders, recompenses i una història nova, aquesta expansió amplia l’univers de Destiny en direccions noves.

Aquests títols estaran disponibles per descarregar a partir del 7 de maig, oferint als membres de PlayStation Plus una àmplia gamma d’experiències.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.