Ordinador PlayStation

Earth Defense Force 6 s’estrenarà a PlayStation i PC el juliol

D3Publisher ha anunciat la data de llançament occidental d’Earth Defense Force 6, la pròxima entrega de l’aclamada sèrie d’acció. Amb data prevista per al 25 de juliol de 2024, el joc estarà disponible a PlayStation 4, PlayStation 5 i PC a través de Steam. Els fans podran gaudir d’una edició estàndard amb un preu de 59,99 euros i d’una edició Deluxe a 89,99 €, amb reserves ja obertes a la PlayStation Store, que ofereixen un descompte del 10% i bonificacions exclusives.

El joc continua la saga tres anys després d’Earth Defense Force 5, en un món on la humanitat està al límit del col·lapse després d’una guerra devastadora. Els jugadors s’uniran a l’EDF per combatre noves amenaces alienígenes i desxifrar el misteri d’un anell gegant al cel.

Earth Defense Force 6 presenta el retorn de les classes favorites com Ranger, Air Raider, Wing Diver i Fencer, cadascuna amb noves habilitats i armes. Amb centenars de missions, els jugadors podran defensar la Terra sols o amb amics en mode cooperatiu en pantalla dividida per a dos jugadors o en línia per a quatre jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.