Ordinador PlayStation Xbox

Big Helmet Heroes anunciat per a PC, PS5 i Xbox Series

Dear Villagers i Exalted Studio han anunciat Big Helmet Heroes, una aventura plena d’acció que arribarà aquest any. En aquest beat’em all, el coratge serà la vostra millor arma. Big Helmet Heroes estarà disponible a les plataformes PC, PS5 i Xbox Series.

Big Helmet Heroes no és només una aventura en solitari; també és una experiència co-op. Reuniu els vostres camarades per a una sessió plena de rialles, camaraderia i batalles èpiques. Amb quatre estils de combat i armes, cada moment promet un joc dinàmic i entretingut.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *