PlayStation Xbox

INDIKA arribarà molt aviat a consoles

La darrera proposta d’11 bit studios, INDIKA, està a punt de fer el seu debut a PlayStation 5 i Xbox Series X|S aquest divendres, 17 de maig. Després del seu llançament a PC, el joc d’aventures surrealista desenvolupat per Odd Meter convida els jugadors de consoles a embarcar-se en un viatge espiritual a través d’una representació surrealista de la Rússia del principi del segle XX.

INDIKA segueix la història d’una monja en una missió profunda, descobrint el veritable propòsit de la seva vida enmig d’un teló de fons d’exploració espiritual. Barrejant elements de jocs d’aventura en tercera persona, el títol presenta als jugadors endevinalles ambientals i indicis de plataformes. No obstant això, la seva veritable profunditat rau en la seva narrativa cinematogràfica, inspirada en les obres d’art de directors com Yorgos Lanthimos, Ari Aster i Darren Aronofsky.

Mentre que l’estètica i la jugabilitat del joc reflecteixen una barreja de gèneres, el seu focus principal roman en lliurar narratives que provoquin reflexió i explorar temes filosòfics. A més, una part dels ingressos generats per INDIKA es donarà per donar suport als nens afectats pel conflicte a Ucraïna.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *