Sector

Square Enix confirma acomiadaments a Europa i Estats Units

Tal com ha avançat VGC, Square Enix ha confirmat acomiadaments dins de les seves divisions a Europa i els Estats Units, com a part dels plans de reestructuració en curs, que afectarà diversos sectors. L’anunci es va fer durant una reunió interna dirigida pel president de Square Enix, Takashi Kiryu.

Tot i que el nombre exacte d’empleats afectats no s’ha revelat, fonts presents a la reunió han revelat que els acomiadaments estan programats per tenir lloc al llarg del pròxim mes. Aquells afectats per la reestructuració seran notificats durant la setmana.

Coincidint amb l’anunci, Square Enix ha anunciat un nou pla a mitjà termini titulat ‘Square Enix Reboots and Awakens’, que estableix una estratègia de tres anys destinada a aconseguir un creixement a llarg termini. Entre les seves iniciatives, el pla inclou un canvi cap a una estratègia multiplataforma per als seus jocs AAA.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *