Ordinador PlayStation Xbox

Bulwark: Falconeer Chronicles estrena una actualització gratuïta

Bulwark: Falconeer Chronicles, que va debutar fa poc més d’un mes, ha revelat la seva primera actualització gratuïta, marcant el començament d’una sèrie de millores. L’actualització, anomenada ‘Tribute, Trade and Splinters’, ja està disponible a Steam per als jugadors de PC, mentre que els usuaris de Xbox i PlayStation la rebran el 17 de maig.

Com a gest de reconeixement pel llançament del joc i el suport de la seva base de fans, introdueix un seguit de noves funcionalitats destinades a enriquir l’experiència de joc. Entre aquestes es troba la capacitat dels jugadors de saquejar les naus derrotades, que després poden utilitzar per obtenir extractors addicionals i reparar les seves flotes, fomentant una aproximació més dinàmica a la conquesta naval.

A més, els jugadors poden aprofitar noves mecàniques diplomàtiques per sotmetre adversaris i reclutar-los, establint aliances i facilitant resolucions pacífiques enmig de la batalla. L’actualització també introdueix tres noves naus i capitans especialitzats en el comerç, oferint als jugadors alternatives per avançar en els seus objectius més enllà del simple combat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *