Ressenyes

Impressions – Randy & Manilla

Una aventura pixelada a través del ciberespai

En el futur llunyà de 2142, enmig dels abismes d’un superordinador quàntic concebut per Lambert Wilson, hi ha un ciberunivers ple de cubs de colors anomenats Net-Cubes. Dins d’aquests espais digitals, s’hi troben mons pixelats, sense amenaces de pirates informàtics o espionatge corporatiu. No obstant això, amagat dins del cub vermell del Net-Cube, hi ha el virus Cracksom, una entitat malvada disposada a corrompre i conquerir-ho tot.

El joc ens presenta als titulars Randy i Manilla, habitants de Bloxland Qubitown. El seu destí canvia quan l’algorisme de missatgeria enigmàtic, E-Mailer, els avisa de la destrucció imminent de tot el que coneixen. D’aquesta manera, es veuen obligats a emprendre un viatge perillós pel divers paisatge del ciberunivers, cada Net-Cube representant un gènere de videojoc diferent. Des dels jocs de plataformes, fins als clàssics arcade i també els de trets.

Randy i Manilla

El germà gran, en Randy, empra el poder de les boles de foc i els cops hologràfics per eliminar obstacles i derrotar enemics. Al seu costat hi ha Manilla, la germana petita, la velocitat i l’agilitat de la qual només són superades pel seu optimisme. Junts han de navegar per diferents Net-Cubes, enfrontar-se a adversaris i frustrar els plans de Cracksom abans que sigui massa tard.

Desenvolupat per Alex Monfort Ferrer (Ofihombre Studios), Randy & Manilla barreja de manera cuidada elements de la cultura dels videojocs clàssics amb una estètica futurista i repleta de carisma. Ofereix als jugadors un viatge a través d’un popurri de gèneres de videojocs. Des dels paisatges d’inspiració retro de Terra-Qubit fins a l’atractiu nostàlgic de les arcades de Gamezone Cube, cada Net-Cube promet nous reptes i paisatges diferents.

Malgrat els seus orígens com un projecte d’una sola persona, Randy & Manilla es presenta com un testimoni del poder de la col·laboració. Així doncs, compta amb diferents col·laboradors que han aportat models 3D, animacions, música, i d’altres. Amb el seu encantador estil artístic, jugabilitat dinàmica i homenatge sincer al patrimoni dels videojocs, és una aventura que captivarà jugadors de totes les edats.

Convé destacar que el joc es troba en fase d’accés anticipat, i alguns aspectes del joc poden requerir refinament. Instem als jugadors a mirar més enllà, i observar el potencial que s’hi amaga. Projectes de passió com Randy & Manilla no es troben cada dia. I molt menys, amb una premissa tan entretinguda i encantadora com la que hem pogut explorar.

En l’esperit de col·laboració tan ferma als jocs independets, s’encoratja els jugadors a donar la seva veu, ajudant a donar forma a l’evolució del joc a mesura que creix i es desenvolupa. Tanmateix, Ofihombre Studios també anima a compartir el projecte i fer-lo arribar a noves audiències.

El joc es troba disponible en accés anticipat a Steam i itch.io.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per