Ordinador

Fabledom, l’encantador constructor de ciutats de contes de fades, ara disponible a Steam

Fabledom, el títol desenvolupat pel petit estudi Grenaa Games i publicat per Dear Villagers, ha estat llançat oficialment a Steam per a PC.

Inspirat en un regne de fantasia poblada per trols, cavallers i princeses, Fabledom ofereix una experiència càlida i optimista que convida els jugadors a submergir-se en un món d’encant i màgia. Des del moment en què els jugadors comencen a construir i fer créixer el seu propi assentament, se submergeixen en una narrativa que promet aventures i històries d’amor dignes dels contes més estimats.

Durant un any complet d’accés anticipat, Grenaa Games ha treballat per millorar i ampliar el món de Fabledom, oferint als jugadors actualitzacions constants i noves característiques. Des d’opcions diplomàtiques fins a trobades de contes de fades, el joc ofereix una àmplia gamma d’experiències màgiques per gaudir.

Entre les característiques clau del joc es troben la possibilitat de crear i personalitzar pobles des de zero, reclutar un exèrcit per defensar el regne o conquerir nous territoris, i participar en intrincades negociacions diplomàtiques que poden portar a l’amor o a la guerra.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *