PlayStation Xbox

Candle Knight arriba finalment a PlayStation i Xbox

Dracma Studios i JanduSoft han anunciat el llançament de Candle Knight a les consoles PlayStation i Xbox. Després del seu debut a Steam fa un any, l’aventura de fantasia fosca ara és accessible als jugadors de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series S|X.

Candle Knight, el projecte inaugural de les ments de Dracma Studios, promet captivar els jugadors de consola amb la seva narrativa, ambient immersiu i banda sonora. Candle Knight convida els jugadors a embarcar-se en una aventura dins d’un castell abandonat.

A Candle Knight, els jugadors assumeixen el paper d’un valent heroi armat només amb una flama per enfrontar-se a enemics amagats a les ombres. Amb un sistema de dificultat dinàmica, els jugadors poden adaptar la seva experiència segons el seu nivell d’habilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.