Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Milestone i MotoGP estrenen MotoGP 24

Milestone i MotoGP han anunciat el llançament de MotoGP 24, disponible ara per a múltiples plataformes, incloent-hi PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i Steam.

Aquest llançament marca una fita en la història de la franquícia al introduir per primera vegada el Mercat de Pilots. Ara, els jugadors tindran la llibertat de canviar d’equip, fins i tot ascendint entre categories, la qual cosa garanteix una experiència de joc dinàmica i emocionant amb cada temporada. Aquesta innovació se suma a altres característiques destacades, com els MotoGP Stewards, que vigilen les curses i apliquen sancions per infraccions, i la dificultat adaptativa, un sistema que ajusta la dificultat del joc segons el rendiment del jugador.

La intel·ligència artificial ha estat millorada per reflectir amb precisió el comportament dels pilots reals, mentre que la física del joc ofereix una jugabilitat més indulgent i realista. A més, el joc presenta campionats LiveGP Championships i suport per a joc creuat, permetent als jugadors competir entre ells independentment de la seva plataforma.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.