Nintendo

Meridiem Games distribuirà Genso Manège a Nintendo Switch en format físic

Genso Manège la novel·la visual “otome” que ha captivat els cors dels jugadors en altres plataformes, aviat estarà disponible en format físic per a Nintendo Switch.

Aquesta novel·la visual, que transporta els jugadors a una reimaginació de França, segueix la història d’Emma, una jove òrfena en cerca dels seus records perduts. En un escenari ple de màgia i misteri, Emma es troba amb un parc d’atraccions ambulant que amaga secrets foscos. A mesura que desenreda els fils del seu passat i s’embarca en un viatge per recuperar els seus poders màgics, Emma forma relacions amb els treballadors del parc, cadascun amb la seva pròpia història.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.