Ordinador

Tennis Manager 2024 confirma data de llançament

El llançament de Tennis Manager 2024 està previst per al 23 de maig, portant una onada d’emoció als entusiastes del tenis de tot el món. Desenvolupat per Rebound, el joc estarà disponible per als usuaris de PC i Mac a través de Steam, Epic Games Store i GOG.

Tennis Manager 2024 promet elevar l’experiència de joc amb el seu nivell de realisme, tant a la pista com fora d’ella. Una de les actualitzacions més significatives ve en forma de sessions de formació renovades, dissenyades per simular de manera més precisa la formació de nivell professional. Això inclou un nou sistema per controlar la forma del jugador i un sistema de gestió de lesions, juntament amb millores ergonòmiques per a un joc fluid.

A més d’aquestes millores, ofereix als jugadors encara més control sobre el desenvolupament del seu equip, permetent als gestors donar forma a les personalitats úniques dels seus jugadors amb nous equilibris de pla de joc i atributs de jugador. El joc també estableix un nou estàndard pel que fa a qualitat d’animació, acostant els gestors a l’acció més que mai, donant-los la capacitat de prendre decisions estratègiques amb confiança.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *