Nintendo

TY the Tasmanian Tiger rebrà un nou recopilatori a Switch

Arriben les aventures de TY the Tasmanian Tiger a la Nintendo Switch en forma de paquet. El TY the Tasmanian Tiger: Bush Rescue Bundle ofereix als jugadors l’oportunitat d’immergir-se en la vibrant naturalesa australiana i enfrontar-se al malvat Boss Cass en una sèrie de jocs remasteritzats.

Aquest paquet inclourà diversos títols de la sèrie, com TY the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD, TY the Tasmanian Tiger 4: Bush Rescue Returns i TY the Tasmanian Tiger HD, tot en un sol cartutx per a la comoditat dels jugadors.

Per als seguidors més devots de la franquícia, també estarà disponible la versió Deluxe, que inclourà tots els jocs esmentats anteriorment en un multicartutx, així com dos CD amb una selecció de pistes de les bandes sonores de la saga i un llibre d’art de més de 200 pàgines destacant les il·lustracions dels jocs.

Amb textos en castellà i una data de llançament prevista per al 25 d’octubre d’enguany, els jugadors ja poden reservar la seva còpia de TY the Tasmanian Tiger: Bush Rescue Bundle per a Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *