PlayStation

Stumble Guys arriba a PlayStation

Avui, Stumble Guys ha arribat a les consoles de PlayStation. Desenvolupat per Scopely, ara els usuaris de PlayStation poden unir-se a la diversió tant a la PS4 com a la PS5.

Després del seu debut a Xbox al començament d’aquest any, l’arribada del joc a PlayStation obre les portes a una nova legió de jugadors. Una de les característiques clau que acompanyen el llançament a PlayStation és progrés creuat, que permet als jugadors passar de manera fluida entre dispositius sense perdre el seu progrés. Això garanteix que les aventures dels jugadors mai s’aturin, ja siguin a la consola, al PC o al mòbil. I amb el suport per a Nintendo Switch a l’horitzó.

A més, el “Stumble Workshop” del joc permet als jugadors dissenyar, construir i compartir les seves pròpies creacions de circuits, fomentant un esperit comunitari creatiu. I amb el multijugador de pantalla dividida i el joc creuat previstos per al llançament a la consola aviat, hi ha encara més maneres perquè els jugadors comparteixin rialles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *