Ordinador PlayStation Xbox

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! arribarà a PlayStation, Xbox i PC el 16 de juliol

SEGA ha compartit l’esperada arribada de Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board!, l’últim joc oficial basat en la sèrie d’anime “El Guardians de la Nit”, a noves plataformes. Previst per al llançament el 16 de juliol de 2024, el joc estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i Steam. Recordem que el joc ja està disponible a Nintendo Switch.

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! porta el vibrant món de l’anime a la vida en un format de joc de taula virtual. Els jugadors poden participar en esdeveniments i minijocs amb fins a quatre jugadors tant localment com en línia, tirant els daus per convertir-se en l’últim espadatxí de dimonis. Llocs icònics de l’anime serveixen com a taulells de joc, amb cicles de dia i nit que afecten la dinàmica del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *