Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Sword of the Necromancer: Resurrection anuncia data de llançament

Grimorio of Games ha publicat el molt esperat tràiler de Sword of the Necromancer: Resurrection, un remake en 3D del seu joc de masmorres. Amb el llançament previst per a finals de l’estiu del 2024 a PC i consoles, el remake promet una nova visió del RPG d’acció d’invocació de monstres.

Inicialment concebut com un objectiu durant la campanya de Kickstarter per a la seva seqüela, Sword of the Necromancer: Revenant, el remake ara ha pres el protagonisme per permetre més temps de desenvolupament per a la pròxima seqüela. Destinat a captivar tant als nous com als antics jugadors, Sword of the Necromancer: Resurrection transportarà els jugadors a un món reimaginat, fusionant l’essència del joc original amb gràfics 3D i mecàniques de joc millorades.

Els jugadors emprendran un viatge èpic al costat de Tama mentre s’esforça per ressuscitar a Koko, explorant un laberint de masmorres ple de desafiaments i enemics. Basant-se en el fonament del seu predecessor, el remake introdueix característiques innovadores com la IA personalitzable dels monstres i il·lustracions remasteritzades.

A més, completar Sword of the Necromancer: Resurrection desbloquejarà recompenses exclusives per a Sword of the Necromancer: Revenant, incloent-hi la capacitat de convocar caps com aliats especials. El joc està previst que es llanci en diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *