Ordinador PlayStation Xbox

El Joker fa la seva aparició a MultiVersus

Warner Bros. Games ha revelat un nou tràiler de MultiVersus, presentant el Joker com la darrera incorporació al repartiment de personatges jugables. Amb la veu del reconegut actor Mark Hamill, conegut per la seva interpretació de l’icònic personatge de DC a les sèries de videojocs Batman: Arkham i la sèrie animada de Batman, el Joker serà accessible als jugadors quan MultiVersus es llanci el 28 de maig de 2024.

Desenvolupat per Player First Games, MultiVersus està previst que debuti com a títol gratuït el 28 de maig, disponible per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC a través de Steam i l’Epic Games Store. El joc ofereix capacitats de joc creuades i de progressió creuada completes, permetent als jugadors de diverses plataformes interactuar de manera fluida.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *