PlayStation

SunnySide farà el salt al format físic per a PlayStation 5 aquest estiu

Tesura i Merge Games han anunciat una col·laboració que portarà els jugadors a una experiència on la tradició japonesa es fusiona amb la tecnologia. SunnySide, el joc de simulació de granja JRPG, estarà disponible en format físic per a PlayStation 5 a partir del 12 de juliol.

A SunnySide, els jugadors tindran l’oportunitat de modernitzar la seva experiència agrícola amb les últimes tecnologies del segle XXI. Des de panells solars fins a màquines modernes per a la producció d’aliments, els jugadors podran construir i actualitzar contínuament la seva tecnologia per millorar la seva granja.

Però SunnySide no es tracta només de l’agricultura; també ofereix l’oportunitat d’establir relacions amb els veïns, unir-se a grups i participar en esdeveniments. Els jugadors podran personalitzar el seu avatar, la seva granja i fins i tot el seu telèfon mòbil, adaptant-los a les seves preferències i desitjos.

SunnySide ja està disponible per reservar a les principals botigues de videojocs i a Amazon.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *