Ressenyes

Primeres impressions – The Rogue Prince of Persia

The Rogue Prince of Persia és una nova i ambiciosa entrada a la franquícia Prince of Persia, desenvolupada per Evil Empire en col·laboració amb Ubisoft. Tot i estar en accés anticipat a Steam, el joc mostra una gran promesa i ja ha rebut comentaris positius tant de crítics com de jugadors. Dona gust veure com Ubisoft cedeix una de les seves sagues més mítiques a un equip amb passió, per tal d’oferir un producte fresc. Tanmateix, es nota que Evil Empire té un gran talent per desenvolupar jocs d’aquest caire, després d’anys amb Dead Cells.

Un estil artístic més que adequat

Un dels aspectes més destacats de The Rogue Prince of Persia és el seu estil artístic. El joc presenta una estètica visual vibrant dibuixada a mà, reminiscent dels còmics. Aquesta direcció artística no només és visualment atractiva, sinó que també afegeix una capa d’encant i nostàlgia al joc, tot mantenint la perspectiva bidimensional dels primers títols. Els entorns són rics en detalls, des dels mercats plens de gent fins als grans palaus i els paisatges del desert. Cada escenari està meticulosament creat per millorar la immersió i la sensació de velocitat i agilitat.

La banda sonora del joc és una altra característica destacada, amb música que complementa perfectament la jugabilitat. La banda sonora combina melodies tradicionals perses amb elements moderns com sintetitzadors i altres instruments elèctrics. Els efectes de so són igualment bons, amb cada moviment i atac sentint-se impactant i autèntic​​.

El Príncep de sempre, ara roguelite

La jugabilitat de The Rogue Prince of Persia és una barreja de combat ràpid i plataformes. Els jugadors controlen el titular Príncep, qui ha de navegar per nivells generats de manera procedimental, plens de trampes, enemics i tresors. Les mecàniques de moviment són especialment fluides, permetent al Príncep córrer, saltar, esquivar i córrer per parets amb facilitat. Aquests moviments són crucials per navegar pel terreny i evitar perills, afegint una capa d’emoció i imprevisibilitat a cada partida​. Els mapes són extensos i estan replets de secrets.

El combat en el joc és senzill però satisfactori. El Príncep pot utilitzar una varietat d’armes, incloent-hi opcions de combat cos a cos i a distància, que es poden millorar al llarg del joc. Cada arma té els seus punts forts i febles, animant els jugadors a experimentar i trobar el seu estil de joc preferit. El joc també presenta un robust sistema de progrés, on els jugadors poden recollir recursos per desbloquejar noves habilitats i millores, garantint que cada partida aporti el seu granet de sorra​.

Una mica d’història

La història de The Rogue Prince of Persia segueix el Príncep titular, qui torna per trobar la seva ciutat sota el setge d’un exèrcit invasor. Usant la seva capacitat per retrocedir en el temps, el Príncep es veu atrapat en un bucle, revivint la invasió i perfeccionant les seves habilitats amb cada mort. Tot i que la versió actual d’accés anticipat és lleugera en contingut de la història, l’estructura narrativa existent és interessant i estableix les bases per a una història potencialment rica a mesura que el joc es desenvolupi​.

Què podem esperar?

Fins i tot en la seva fase d’accés anticipat, The Rogue Prince of Persia mostra una gran promesa. Els desenvolupadors han establert una sòlida base amb mecàniques polides, jugabilitat atractiva i un estil artístic únic. Hi ha un compromís clar amb la qualitat, i Evil Empire ja han anunciat plans per a futures actualitzacions que expandiran la història, introduiran nou contingut i refinaran la jugabilitat basant-se en els comentaris dels jugadors.

Conclusions

En general, The Rogue Prince of Persia es perfila com una emocionant addició a la franquícia Prince of Persia. Amb els seus visuals vibrants, mecàniques de moviment fluides, combat satisfactori i una història prometedora, el joc ofereix una experiència atractiva tant per als fans de la sèrie com per als nous jugadors. A mesura que el joc continua evolucionant en accés anticipat, definitivament és un títol a seguir de prop per aquells que gaudeixen dels jocs de plataformes i d’aventures roguelike.

The Rogue Prince of Persia (accés anticipat)

The Rogue Prince of Persia és un joc prometedor en accés anticipat que combina combat ràpid i plataformes àgils amb una presentació treballada. Tot i estar en accés anticipat, el compromís d’Evil Empire amb la qualitat i les futures actualitzacions el converteixen en un títol a seguir de prop.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

The Rogue Prince of Persia és un joc prometedor en accés anticipat que combina combat ràpid i plataformes àgils amb una presentació treballada. Tot i estar en accés anticipat, el compromís d’Evil Empire amb la qualitat i les futures actualitzacions el converteixen en un títol a seguir de prop.

3.8

Còpia del joc proporcionada per Evil Empire.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per