Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Eternal Threads arribarà a consoles el 23 de maig

Secret Mode i Cosmonaut Studios han anunciat el llançament d’Eternal Threads a consoles, previst per al 23 de maig. Després del seu debut a PC, estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i Xbox One. A més, Eternal Threads farà el seu debut a la Nintendo Switch simultàniament amb les altres versions de consoles.

Eternal Threads desafia els jugadors a navegar per una trama complexa com a Operador 43, un agent viatger en el temps amb la missió d’alterar esdeveniments passats per evitar un desenllaç tràgic. Ambientat al nord d’Anglaterra el maig de 2015, els jugadors han de manipular les decisions dels companys de casa abans d’un incendi fatal, amb l’objectiu de rescatar totes les sis persones sense evitar directament l’incendi mateix.

Les mecàniques úniques del joc permeten als jugadors explorar esdeveniments en qualsevol ordre, alterant decisions i observant les conseqüències en una narrativa en estil de caixa de sorra. Amb múltiples camins i resultats, es convida els jugadors a experimentar amb diferents opcions per aconseguir els millors futurs possibles pels personatges involucrats.

Eternal Threads ofereix una varietat d’aproximacions a la narrativa, permetent als jugadors experimentar-la en diferents seqüències o explorar esdeveniments de manera cronològica. El joc també ofereix la possibilitat de revisar i modificar decisions passades, proporcionant una experiència de joc dinàmica adaptada a les preferències individuals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *