Xbox

Neptunia Game Maker R:Evolution arribarà a Xbox

Els fans de Neptunia aviat tindran una nova plataforma per experimentar l’RPG d’acció Neptunia Game Maker R:Evolution, ja que està a punt d’arribar a Xbox Series X | S més endavant aquest any.

El llançament a Xbox Series X | S segueix l’estrena inicial del joc a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5 el 14 de maig. Els jugadors poden esperar la mateixa experiència d’RPG en totes les plataformes, amb els personatges i elements de jugabilitat característics de Neptunia.

Neptunia Game Maker R:Evolution convida els jugadors a un món de Game Makers rivals, on la recerca de la supremacia porta a batalles intenses. Com a protagonista principal, Older Nep, els jugadors reviuran un estudi de jocs en fallida, crearan jocs i expandiran el seu mercat per convertir-se en l’estudi de jocs definitiu.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *