Nintendo Ordinador

Fireside es llançarà a PC i Switch el 4 de juny

Nordcurrent Labs, un editor de jocs independents, en col·laboració amb el desenvolupador Emergo Entertainment, ha anunciat el llançament del seu joc d’aventura impulsat per la narrativa, Fireside, previst per a debutar a les plataformes de PC i Nintendo Switch el 4 de juny, amb un preu de 14,79 euros.

Fireside convida els jugadors a embarcar-se en una expedició de senderisme a través d’un paisatge dibuixat a mà, fomentant connexions amb altres viatgers al voltant del foc. Aquests encontres ofereixen oportunitats per a comerç, cuina i participació en eleccions de diàleg que donen forma a la narrativa i faciliten millores a la llar del jugador.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *