Ordinador

PQube i Softstar Entertainment llançen The Bridge Curse 2: The Extrication a Steam

PQube i Softstar Entertainment han anunciat el llançament de The Bridge Curse 2: The Extrication a Steam. Els jugadors ara poden immergir-se en una aventura de terror en primera persona ambientada en la Universitat Wen Hua a Taiwan. El joc desafia els jugadors a sobreviure a la nit entre espectres terrorífics, enigmes i una conspiració sinistra.

A The Bridge Curse 2: The Extrication, els jugadors experimentaran els esdeveniments esgarrifosos que es despleguen dins dels passadissos encantats de la Universitat Wen Hua. A mesura que la línia entre la ficció i la realitat es difumina, els jugadors hauran de navegar pels corredors laberíntics mentre revelen els misteris que envolten el campus.

Els jugadors assumiran els papers de quatre personatges diferents, cadascun amb la seva pròpia perspectiva sobre l’angoixa que es desplega. Des de la determinada periodista de notícies Sue Lian fins als estudiants universitaris atrapats en la seva pròpia prova espantosa, els jugadors trobaran personalitats memorables mentre lluiten per escapar de les urpes del sobrenatural.

El joc ja està disponible a Steam, amb llançaments previstos per a PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, GOG i l’Epic Games Store més endavant aquest any. Els jugadors també poden reservar edicions físiques per a Nintendo Switch o PlayStation 5.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *