Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

El Remake de Rainbow Cotton s’estrena avui a totes les plataformes

Rainbow Cotton, el clàssic estimat de Dreamcast, fa avui el seu gran retorn. Disponible a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S & X i PC a través de Steam, aquest remake promet reactivar la màgia de l’original tant per a fans experimentats com per a novells.

Originàriament captivant als jugadors retro al Japó fa més de dues dècades, Rainbow Cotton ara presumeix de gràfics HD remasteritzats, controls refinats i millores en la jugabilitat. Els jugadors poden embarcar-se en aventures al costat de Cotton, Silk i els seus companys, amb l’afegit d’un nou mode cooperatiu local.

El Mode Retro preserva fidelment l’encant de la versió original de Dreamcast, oferint als jugadors una experiència autèntica reminiscent de l’era daurada del joc. A més de les seves millores visuals i de joc, Rainbow Cotton ofereix escenes anime totalment doblades al japonès juntament amb subtítols en diversos idiomes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *