Jocs en català Ordinador PlayStation Xbox

Horror Tales: The Beggar s’estrenarà en format digital el 17 de juny

Horror Tales: The Beggar es prepara per al seu llançament digital el 17 de juny. Desenvolupat pel reconegut Carlos Coronado, aquesta entrega que posa els pèls de punta promet oferir una experiència immersiva i emocionant per als jugadors.

Horror Tales: The Beggar està programat per llançar-se a diverses plataformes, incloses PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series i Steam. Per als qui prefereixen les edicions físiques, Tesura Games ha preparat una edició especial per a més endavant aquest any.

Amb una ambientació en un univers de ciència-ficció enmig de les seqüeles d’un esdeveniment catastròfic, Horror Tales: The Beggar promet una narrativa captivadora on el terror i la ciència-ficció es donen la mà. Amb Unreal Engine 5 com a motor, el joc ofereix una fidelitat visual sense precedents, immergint els jugadors en un paisatge postapocalíptic.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *