Retro

PLAION i Atari llançaran jocs i accessoris per reviure l’experiència de l’Atari 2600+

El 6 de juny, PLAION, juntament amb Atari, estrenaran tres jocs clàssics originalment produïts per a l’Atari 7800. Aquests jocs seran llançats en nous cartutxos individuals, acompanyats d’accessoris compatibles amb l’Atari 2600+, 2600 i 7800.

Entre els jocs destacats es troben:

Fatal Run: Submergeix-te en un món postapocalíptic on has de lliurar medicaments mentre et dirigeixes a una base de míssils per salvar el món. Aquest joc, llançat originalment el 1990, continua sent rellevant avui en dia a causa de la seva temàtica postapocalíptica.

Food Fight: Agafa el paper de Charley i lluita per menjar-te un cucurutxo de gelat mentre evites els cuiners i esquives el menjar llançat cap a tu. Aquest clàssic joc s’ha mantingut popular gràcies al seu ritme ràpid i directe.

Ninja Golf: Combina el golf amb batalles ninja en aquest desafiador joc. Dóna cops i cops als ninjes, esquiva estrelles llançades i recull tresors, tot mentre intentes aconseguir birdies al camp de golf. Aquesta combinació única de gèneres ha convertit Ninja Golf en un dels jocs més inusuals per a les consoles Atari.

A més dels jocs, es llançaran accessoris compatibles, incloent-hi el cable d’extensió d’accessoris d’1,5 metres, el Pack de Paddle CX30+ i el comandament Gamepad CX78+, tots dissenyats per millorar l’experiència de joc a les consoles Atari.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *