Núvol Ordinador PlayStation Xbox

La temporada 12 de Sea of Thieves porta novetats

La Temporada 12 de Sea of Thieves s’embarca amb noves funcionalitats, armes i eines. Llançada el 30 d’abril, la Temporada 12 marca una fita important, coincidint amb l’arribada de jugadors que s’embarquen per primera vegada a PlayStation 5.

La darrera temporada introdueix una plètora d’elements que canvien el joc, assegurant que cap de les aventures en alta mar sigui mai igual. Aquí teniu el que poden esperar els jugadors:

Elements de combat

Els pirates ara poden diversificar les seves estratègies de combat amb la introducció de noves armes. Les batalles nàutiques es tornen encara més intenses amb l’addició de bales de canó de dispersió, que es fragmenten en impactar, causant múltiples esquerdes al casc i augmentant la profunditat estratègica del combat naval.

Noves eines

La Temporada 12 introdueix dues eines per a maniobres defensives. El “Bone Caller” invoca aliats esquelètics per ajudar en la batalla o es pot llançar des de canons per causar el caos a les cobertes enemigues. A més, el “Horn of Fair Winds” demostra ser valuós en diversos escenaris, des d’apagar focs fins a repel·lir atacants i augmentar la mobilitat. Les arpelles ara permeten una travessia àgil entre vaixells i illes, mentre que les tirolines ofereixen opcions de transport.

Novetats al Pirate Emporium

El “Renom de Temporada” rep 100 nivells addicionals, acompanyats d’una gran quantitat de recompenses cosmètiques, or, doblons i monedes. El passi de botí ofereix recompenses exclusives, incloent-hi el desitjat conjunt de vaixell Gorgon i monedes addicionals.

Al Pirate Emporium, els jugadors poden gaudir d’una gran quantitat de noves ofertes, incloent-hi mascotes, el conjunt de vaixell Checkmate i cosmètics temàtics. A més, la botiga està plena d’articles prèviament exclusius, proporcionant nombroses oportunitats per a la personalització i l’expressió.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.