Nintendo

Meridiem Games anuncia The Doinksoft Collection

The Doinksoft Collection arribarà aviat en format físic per a la consola Nintendo Switch. Aquesta compilació inclourà tres títols aclamats de l’estudi de Devolver Digital: Gunbrella, Gato Roboto i Demon Throttle.

Gunbrella presenta una aventura d’acció al estil noir punk en un món al vora del col·lapse a causa de l’escassetat d’un recurs natural. Els jugadors es posaran en la pell d’un fuster armat amb un “gunbrella”, una arma de gran calibre que també funciona com a paraigua. La trama es desenvolupa en una ciutat plena de conspiracions i enfrontaments amb diversos grups.

D’altra banda, Gato Roboto ofereix una experiència única en el gènere “Meowtroidvania”, on els jugadors controlen un gat dins d’un meca, explorant un món alienígena per rescatar el seu capità. El joc combina mecàniques de trets i exploració en un entorn ple de secrets i reptes.

Finalment, Demon Throttle narra la història d’una vampiressa i un pistoler en cerca de venjança contra un dimoni que ha pertorbat les seves vides. Aquest títol destaca per la seva acció arcade cooperativa per a dos jugadors i la seva disponibilitat exclusiva en format físic.

La col·lecció estarà disponible el 30 d’agost amb textos en castellà. Els interessats ja poden reservar-la, oferint als jugadors l’oportunitat de gaudir de la creativitat i originalitat de Doinksoft en un únic cartutx per a Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *