Núvol

Luna anuncia els jocs d’Amazon Prime per a maig

Amb l’entrada de maig, els subscriptors d’Amazon Prime poden gaudir d’una nova selecció de jocs a Luna. Entre els títols que fan el seu debut hi ha dues entregues de la icònica franquícia LEGO Star Wars: LEGO Star Wars III – The Clone Wars i LEGO Star Wars – The Complete Saga. Aquestes estimades adaptacions de LEGO, són les més recents arribades a la plataforma de videojocs al núvol d’Amazon.

A més, els usuaris de Luna poden explorar el món d’acció i plataformes de Mighty Switch Force! Collection, que ofereix un recopilatori de nivells i gràfics vibrants. Tancant la selecció hi ha The Adventure Pals, un joc d’aventures ple de personatges peculiars i mons imaginatius.

A més a més, us recordem que ara mateix els usuaris de Prime també poden gaudir de Fallout 3 i New Vegas, així com de Fortnite i jocs d’Ubisoft.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.