Jocs en català Ordinador

Projecte Ce Trencada completa la traducció de Papers, Please

El reconegut videojoc independent, Papers, Please, ha rebut una traducció completa al català gràcies a la comunitat del Projecte Ce Trencada. Després de mesos de col·laboració i esforç conjunt, han aconseguit portar a terme aquesta traducció.

Papers, Please és un joc desenvolupat pel programador Lucas Pope, que va ser llançat el 2013 i ha guanyat elogis per la seva originalitat i narrativa. Ambientat en un règim fictici, el joc posa als jugadors en el paper d’un guàrdia de fronteres encarregat de revisar documents d’entrada a un país. La seva jugabilitat enginyosa i la seva trama han captivat la comunitat de jugadors des del seu llançament.

Amb aquesta traducció, els fans del joc ara podran gaudir de l’experiència completa en català, cosa que augmentarà la seva accessibilitat i possibilitarà una comprensió més profunda de la trama i dels diàlegs del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.