Núvol Ordinador Xbox

Starfield rebrà una gran actualització el 15 de maig

Bethesda Game Studios ha anunciat una nova gran actualització per a Starfield. Programada per al 15 de maig, aquesta actualització introdueix una gran quantitat de millores i característiques, que responen als comentaris dels jugadors.

Mapes millorats

Responent a les demandes de la comunitat, l’actualització aporta mapes de superfície més detallats al primer pla. Les marques de terreny ara substitueixen els punts de superfície, proporcionant una navegació més clara. A més, les ciutats importants ara disposen de marcadors que indiquen les ubicacions dels venedors, que també serveixen com a punts de viatge ràpid per a una exploració sense interrupcions.

Noves opcions de jugabilitat

Els jugadors poden esperar una àmplia gamma de opcions de jugabilitat, que permeten una major personalització i control. Des d’ajustar els crèdits dels venedors i la capacitat de transport fins a experimentar amb característiques de supervivència com els efectes del menjar i els perills ambientals, l’actualització satisfà diversos estils de joc. A més, s’han expandit els ajustaments de combat, amb la introducció d’un nivell de dificultat Extrem per sobre de Molt Difícil, oferint un nou repte per als jugadors experimentats.

Personalització del interior de la nau

La teva nau es converteix en el teu santuari personal amb eines de personalització interior millorades. Ara els jugadors poden redissenyar els interiors de les naus al seu gust, amb l’opció de començar des de zero utilitzant mòduls. Aquest nivell de personalització s’estén a modificar la disposició de la nau, oferint una nova flexibilitat i creativitat.

Configuracions de Xbox Series X

Reconeixent les preferències dels jugadors per al control de la fidelitat gràfica i el rendiment, Bethesda Game Studios introdueix configuracions de visualització personalitzables per a Xbox Series X. Ara els jugadors poden ajustar els fotogrames i prioritzar els 60 fotogrames per segon.

Altres millores

Millorant la rejugabilitat, la funció de New Game + permet als jugadors redefinir l’aparença i els trets del seu personatge, oferint un nou començament i una major personalització. A més de les actualitzacions principals, l’actualització de maig inclou diverses millores, com ara l’opció d’apagar la càmera de diàleg i una navegació més ràpida a través dels menús.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.