Ordinador

Marvelous anuncia Moonlight Peaks per a PC

Marvelous Europe ha anunciat Moonlight Peaks, un joc de simulació de vida sobrenatural desenvolupat per l’estudi holandès Little Chicken. Amb data de llançament prevista pel 2026, Moonlight Peaks convida els jugadors a un món ple de criatures sobrenaturals com ara vampirs i sirenes, on l’extraordinari és la norma quotidiana.

Els jugadors assumeixen el paper d’un descendent del Comte Dràcula, amb l’objectiu de demostrar al seu pare la possibilitat d’una existència compassiva per als no morts. A més de crear un refugi de vampirs perfecte i cultivar collites màgiques, els jugadors hauran de navegar les relacions amb la diversa població de Moonlight Peaks, tant humana com sobrenatural, amb la possibilitat de trobar l’amor etern pel camí.

Detalls addicionals sobre les característiques i l’ambient del joc es desvelaran en el moment oportú. Mentrestant, hi ha disponible una demo per descarregar a PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *