Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs ja disponible

Bandai Namco ha llançat avui PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs, una experiència multijugador desenvolupada per Amber Studio. Aquesta darrera versió de la icònica franquícia PAC-MAN ofereix una jugabilitat amb adrenalina, amb funcionalitat de joc creuat entre consoles i PC, permetent que fins a 64 jugadors participin en batalles intenses dins de laberints interconnectats.

Disponible ara en edicions Estàndard i Deluxe, PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs està disponible a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, i PC a través de Steam. Aquesta compatibilitat entre plataformes assegura una base de jugadors diversa, fomentant enfrontaments competitius.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *