Ordinador PlayStation Xbox

Master Detective Archives: RAIN CODE arribarà aviat a PC, PlayStation 5 i Xbox Series

Spike Chunsoft i Too Kyo Games han anunciat el llançament de Master Detective Archives: RAIN CODE per a PlayStation 5, Xbox Series i PC a través de Steam el 18 de juliol. Aquest llançament segueix a l’estrena inicial del joc per a la Nintendo Switch el 30 de juny de 2023.

Master Detective Archives: RAIN CODE ofereix als jugadors una trama detectivesca fosca, creada per les ments darrere de la sèrie Danganronpa. El joc segueix la història de Yuma, un detectiu en formació, i Shinigami, l’esperit que l’acompanya, mentre desxifren misteris no resolts en una ciutat xopa de pluja sota el control d’una megacorporació.

Més detalls sobre les versions de PlayStation 5, Xbox Series i PC de Master Detective Archives: RAIN CODE es revelaran el 9 de maig.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.