Nintendo PlayStation

Tesura i Merge Games anuncien l’edició física de Pixelshire

Arcadia es prepara per rebre nous habitants aquest estiu amb el llançament físic de Pixelshire, gràcies a la col·laboració entre Tesura i Merge Games. Aquest títol RPG de món obert combina elements de simulació, construcció de ciutats, exploració i combat, oferint als jugadors l’oportunitat de construir i desenvolupar la seva pròpia comunitat.

Una de les característiques més destacades de Pixelshire és la capacitat dels jugadors per desenvolupar relacions significatives amb els personatges del joc. Aquestes amistats poden convertir-se en aliats valuosos, acompanyant els jugadors en les seves aventures i oferint ajuda en la recollida de recursos i la realització de tasques.

A més, Pixelshire ofereix una gamma d’activitats perquè els jugadors explorin, des d’emocionants aventures en el vast continent d’Arcadia fins a l’exploració de masmorres perilloses a la recerca de tresors perduts. Amb cada nova experiència, els jugadors desbloquejaran habilitats i talents únics que milloraran el seu progrés i els permetran enfrontar desafiaments encara majors.

Pixelshire estarà disponible en format físic aquest estiu per a PlayStation 5 i Nintendo Switch, amb la data exacta encara per confirmar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.