Ordinador

Mullet MadJack arriba avui Steam

Un boomer shooter inspirat en els animes clàssics arriba avui a Steam, portant una explosió de nostàlgia pels aficionats dels FPS retro i de l’anime. Desenvolupat per Hammer95 Studios i publicat per Epopeia Games, Mullet MadJack ofereix una experiència retro amb elements roguelite que et transportaran als vibrants mons dels animes dels anys 80 i 90.

Amb un preu de llançament de 19,95 euros (amb un descompte del 10% durant la primera setmana), Mullet MadJack promet submergir els jugadors en una vertiginosa acció, combinant elements clàssics dels jocs FPS amb estratègia i adrenalina a cada nivell.

A Mullet MadJack, els jugadors s’embarcaran en una aventura ciberpunk l’any 2090, on hauran de rescatar una influenciadora de les urpes d’una perillosa organització criminal composta per poderosos robots. A mesura que ascendeixes pels pisos de l’edifici, la pressió augmenta amb una audiència àvida d’emocions fortes, transmetent en directe cada moviment i proesa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *