Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

My Little Pony A Zephyr Heights Mystery ja disponible a PC i consoles

Outright Games, en col·laboració amb Hasbro, ha llançat oficialment un nou videojoc basat en la franquícia My Little Pony, titulat My Little Pony A Zephyr Heights Mystery. Desenvolupat per Drakhar Studio, aquest joc d’aventura cooperativa de fantasia ja està disponible a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i PC.

A My Little Pony A Zephyr Heights Mystery, els jugadors s’introdueixen en una màgia estranya i inestable que causa caos a Zephyr Heights. Les Mane Six han de treballar juntes per dominar aquesta màgia misteriosa i restaurar l’ordre al regne. Els jugadors poden triar jugar com a Sunny, Hitch, Izzy, Pipp, Zipp o Misty, amb la possibilitat de jugar en cooperació local de fins a dos jugadors.

Ambientat a la ciutat núvol de Zephyr Heights, els fans poden explorar al seu ritme, descobrint diversió a cada cantonada. El joc inclou un mecanisme de guia amb papallones per ajudar els jugadors a completar els objectius. Els jugadors poden personalitzar el Crystal Brighthouse amb mobles i accedir a una varietat d’opcions de personalització per als seus ponis, inclosos ulleres, barrets i collarets. El joc també ofereix minijocs rejugables.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.