Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Morbid: The Lords of Ire es llança en diverses plataformes

Maximum Entertainment i Still Running han llançat Morbid: The Lords of Ire, un nou joc d’acció i aventura ara disponible per a PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One i Xbox Series X|S. El joc desafia els jugadors a derrotar els cinc Lords of Ire mentre naveguen per un paisatge ple de criatures horribles.

A Morbid: The Lords of Ire, els jugadors s’enfronten a combats hack and slash, buscant armes úniques i imbuint-les amb runes per alterar les seves habilitats. Els jugadors també poden concedir benediccions per obtenir avantatges únics, ajudant-los en la seva batalla contra els grotescs lords i els seus servidors.

Desenvolupat per un petit equip de 14 persones a Still Running, Morbid: The Lords of Ire és la seqüela de Morbid: The Seven Acolytes, el joc anterior de l’estudi, un souls-like isomètric llançat el 2020. Aquesta nova entrega canvia a una perspectiva 3D, convidant els jugadors a aventurar-se per un paisatge infernal repugnant i enfrontar-se a l’amenaça de la bogeria.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.