Nintendo

Nintendo anuncia Nintendo World Championships: NES Edition

Nintendo porta l’emoció del Nintendo World Championships a tot el món amb l’anunci de Nintendo World Championships: NES Edition. Aquest joc ofereix als jugadors l’oportunitat de posar a prova les seves habilitats en més de 150 reptes que abasten 13 jocs diferents de NES.

Els jugadors podran triar entre diversos modes de joc, incloent-hi classificacions globals en línia, i un mode de multijugador local fins a 8 jugadors. El joc presenta reptes “molt curts” i una funció de rebobinat automàtic, permetent als jugadors gaudir de l’experiència sense necessitat de dominar jocs sencers.

Nintendo World Championships: NES Edition està previst que es llanci a la Nintendo eShop el 18 de juliol per 29,99 euros. A més, hi haurà disponible una versió física per 59,99 €, que inclou també articles col·leccionables.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.