Ordinador PlayStation Xbox

Plaion i Evil Raptor anuncien Akimbot

Plaion ha revelat una col·laboració amb l’estudi de desenvolupament independent Evil Raptor per donar vida a Akimbot, un joc de plataformes d’acció i aventures en 3D.

Evil Raptor s’ha destacat per reviure l’essència dels clàssics jocs de plataformes en 3D de l’era de PlayStation. Després de l’èxit del seu títol inaugural, Pumpkin Jack, han estat treballant incansablement en Akimbot durant els últims quatre anys.

A Akimbot, els jugadors prenen el paper d’Exe, i el seu company Shipset, en una missió per salvar l’univers d’un imminent destí desastrós. En un món de ciència-ficció poblat exclusivament per robots, els jugadors navegaran a través de la galàxia, enfrontant-se a hordes d’enemics mecànics i participant en batalles plenes d’acció.

Akimbot estarà disponible per a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC a través de Steam a finals d’aquest any.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.