Mòbil

Sonic Mania Plus arriba a mòbils amb Netflix Games

Netflix Games ha anunciat l’arribada de Sonic Mania Plus en dispositius mòbils. Aquest llançament marca la primera vegada que l’aventura clàssica de Sonic és accessible en plataformes mòbils, de manera exclusiva a través de Netflix Games.

Sonic Mania Plus ofereix als jugadors un viatge nostàlgic a través dels seus impressionants gràfics pixelats, amb una selecció de noves zones. El joc ofereix als jugadors la possibilitat de jugar com a Sonic, Tails o Knuckles, juntament amb el retorn de dos personatges de títols anteriors: Mighty the Armadillo i Ray the Flying Squirrel, cada un amb les seves pròpies habilitats úniques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.