Nintendo

S’acosta la successora de la Nintendo Switch

Coincidint amb l’anunci de les noves dades fiscals, el president de Nintendo, Furukawa, ha revelat plans per a la rumorejada successora de la popular consola Nintendo Switch dins de l’actual any fiscal.

Amb l’anunci original de la Nintendo Switch datant de març de 2015, aquest proper llançament marca una evolució en la plataforma de jocs de Nintendo després de més de nou anys. Tot i que els fans esperen amb interès actualitzacions sobre la gamma de jocs de la Switch per a la segona meitat del 2024, és important assenyalar que el Nintendo Direct programat per a juny no inclourà cap detall sobre la nova consola.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Foto de Sara Kurfeß a Unsplash